Rólunk / Buchbinderről

Cégünk mind nemzetközi, mind pedig hazai viszonylatban is az egyik legeredményesebb autókölcsönző cég, amely az egyre magasabb minőségi követelményeket figyelembe véve tart lépést a legújabb igényekkel. Rugalmas és professzionális kiszolgálást és minőségi szolgáltatást biztosítunk Önnek, hogy hosszú távra tervezhessen velünk.
A Buchbinder Rent-a-Car öt országot - Németország, Olaszország, Ausztria, Szlovákia és Magyarország - érintő nemzetközi hálózat tagjaként több ezer elégedett ügyféllel, kiváló hírnévvel és számos felmutatható eredménnyel büszkélkedhet.


Cégünk története egészen a ’90-es évek legelejére nyúlik vissza.
Már az első években is a siker receptjévé vált a műszakilag megbízható autóparkunk és a széles választékra való törekvésünk. Munkatársaink segítőkészsége, rugalmassága és kitűnő ügyfélkezelése, valamint a kihívásokhoz való pozitív hozzáállásunk; a professzionális kiszolgálás a Buchbinder névjegyévé vált.
Idővel számos új szolgáltatás bevezetésére került sor: meglepően alacsony hétvégi és napi díjakkal, korlátlan kilométer használattal, számtalan előnyt biztosító ingyenes Business Club tagsággal és cégek számára bérleti díj optimalizációval segítjük az Ön vállalkozását és tesszük gördülékenyebbé az autókölcsönzés menetének teljes folyamatát. Több idegen nyelvet beszélő munkatársunkkal, helyismerettel rendelkező gyakorlott sofőrjeinkkel és bizonyos esetekben akár ingyenes gépkocsi kiszállítással is várjuk Önöket.


Az utóbbi évek gazdasági válságának ellenére mind forgalmunk, mind személyi állománybeli növekedésünk és szakmai fejlődésünk tanúsítja régi és új ügyfeleink elégedettségét és bizalmát. Ajánlatainkkal és pénzügyi csomagjainkkal folyamatosan alkalmazkodunk a mindennapok változékony piaci körülményeihez és természetesen ragaszkodunk ahhoz, hogy mindig minőségi és megbízható szolgáltatással álljunk az Önök rendelkezésére.


Legyen szó több éves tervről vagy akár csak néhány napos autóbérlésről, a Buchbinder zökkenőmentesen biztosítja a szükséges feltételeket, hogy Ön kényelmesen hátradőlhessen az ülésen és élvezhesse a gondtalan autózás örömét.


A Buchbinder Rent-a-Car autókölcsönző megtalálható Budapest belvárosában és a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2B termináljánál.

design made by www.logotervezese.hu
Autóbérlés Autókölcsönzés © Buchbinder Österreich 2018